Neo Bridges Aston Martin Edition
Neo Bridges Aston Martin Edition
Neo Bridges Aston Martin Edition
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Neo Bridges Aston Martin Edition

80411 лв.
Цена с вкл. ДДС
С поръчка
Надграждайки официалното си партньорство, Aston Martin и Girard-Perregaux създадоха съвместно грандиозен нов часовник, преосмисляйки „моста“, един от най-старите механични подписи в часовникарството. Ново допълнение към известната колекция Bridges, Neo Bridges Aston Martin Edition показва функционални компоненти, често скрити от погледа, и ги извежда на преден план. Вдъхновени от следващото поколение спортни автомобили на Aston Martin, дизайнерите се възползваха от първия в света Super Tourer, DB12, като новият часовник отразява изваяните контури и остри линии на автомобила.
Количество:
Write your review
EU 32 34 36 38 40 42 44 46
US XX5 XS S M L XL XXL XXL
Arm Length 61 61,5 62 62,5 63 63,5 64 64,5
Bust Circumference 80 84 88 92 96 101 106 111
Waist Girth 61 65 69 73 77 82 87 92
Hip Circumference 87 91 95 99 103 108 113 118
  • БЕЗПЛАТНА И СИГУРНА ДОСТАВКАБЕЗПЛАТНА И СИГУРНА ДОСТАВКА
  • ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ
Neo Bridges Aston Martin Edition
84000-21-3236-5CX
  • Гледайте
    • Случай
      • Материал на корпуса:
        титаниево DLC
      • Диаметър :
        45 mm
      • Дебелина:
        12,18 mm
      • Гръб на кутията:
        сапфирен кристал с бяла стикер с логото на Aston Martin
      • Набиране :
        без набиране
      • Водоустойчивост:
        30 m
    • Каишка
      • Материал на каишка :
        гума
      • Катарама :
        титаниева DLC тройно сгъваема катарама
  • Движение
    • Калибър
      • Номер:
        GP08400-2164
      • Механизъм:
        самонавиващ се механичен
        < li class="attribute-value">
      Посока на навиване:
      обратно на часовниковата стрелка
  • Общ диаметър:
    32,00 mm (14 ¼')
    < li class="attribute-value">
Височина:
5,45 mm
Честота:
21 600 Vib/h - (3Hz)
Брой части:
208
Брой бижута:
29
Осцилиращо тегло:
тежък метален микроротор
Резервна мощност:
мин. 48 часа
Функции
  • часове и минути


Смесване на красотата и инженерството

През 2021 г. Girard-Perregaux беше обявен за официален партньор за часовници на ултра луксозната британска марка Aston Martin. Neo Bridges Aston Martin Edition се ръководи от страстта и на двете страни да прокарат обхвата на производителността по отношение на дизайна и експертизата в производството на часовници. Той е съвременен и безпроблемно съчетава красота и инженерство, за да осигури спираща дъха производителност. Лекият калъф с диаметър 45 мм е изработен от титан, облечен в черен DLC костюм. Безпроблемно стилен, той играе респектираща роля към дисплея на часовника, позволявайки както на статичните, така и на динамичните компоненти на движението да блеснат. Мощността е предпоставка за представяне, нещо, което е очевидно във всяко творение, носещо имената Aston Martin и Girard-Perregaux. Един варел, фактически резервоарът за гориво на часовника, е позициониран на 1,30. Поддържа се от черен ажурен мост и носи името на швейцарската мануфактура. При проектирането на цилиндъра и микророторните мостове съвместният творчески екип се вдъхнови от спирачките, които се разкриват зад колелата със спици на Aston Martin DB12, показващи по-остри линии и допълнителни отвори. Цветът е полезно средство за подчертаване на формите, за насищане на скулптурните форми със светлина и сянка, емоция и страст. Оценявайки Neo Bridges Aston Martin Edition, изчеткано сиво, живи рубини, мрачно черно и сребристи джанти се обединяват, за да предадат време, като същевременно вълнуват душата. Най-забележителното е, че Aston Martin Green Neo Bridges разкриват различни тонове, докато се свързват със светлината.


Калибър GP08400-2164

Aston Martin и Girard-Perregaux говорят на един език когато става дума за лукс. Всеки от тях разбира значението на последователния дизайн, като същевременно търси напредък. В основата на тази споделена философия е вярата, че механичните компоненти трябва да предизвикват силни емоции. Neo Bridges Aston Martin Edition, часовник, който увековечава някои от дизайнерските идеи, открити в предишни съвместни часовници, също предоставя нов, свеж външен вид, изпълнен с обмислени детайли. Той избягва конвенционалния циферблат, за да разкрие своя обърнат механизъм, калибър GP08400-2164, конфигурация, която пренася компонентите, които обикновено се намират в задната част на часовника, премествайки ги в предната част. Поддържайки духа на колекцията Bridges, функционалните компоненти на този модел допринасят за цялостната му визуална привлекателност. Нео-формените мостове поддържат зъбното колело и баланса, а носещият е поканен да стане свидетел на няколко части в разговор, работейки заедно, за да отделят време. Поддържайки традицията на Girard-Perregaux, подредбата на компонентите на движението придава симетрия, като по този начин осигурява хармоничен външен вид.
Girard-Perregaux
84000-21-3236-5CX

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта:

Neo Bridges Aston Martin Edition

80411 лв.
Цена с вкл. ДДС